top of page
contact-01.png

Szakmai életem a kezdetektől fogva összekapcsolódott a kreatív ipar forprofit és nonprofit területeivel, a design társadalmasításával és a magyar eredmények nemzetközi szintre juttatásával. Vezető szerepkörökben,

a legkülönfélébb területeken, sok esetben kezdeményezőként alakíthattam

a hazai design életet, s közben megismerhettem annak összes szereplőjét, törvényszerűségeit és anomáliáját. Designszakértőként, kurátorként és tanácsadóként is működöm, párhuzamosan több megbízásnak eleget téve.

Független szakemberként dolgozom, de az adott munkának szívvel-lélekkel elköteleződve. Több száz sikeres projektnek köszönhetően bel- és külföldön

is széles kapcsolati tőkével, valamint tengernyi tapasztalattal rendelkezem.

A szakmámban proaktív, fáradhatatlan, nagy teherbírású és maximálisan elköteleződött embernek ismernek, aki sikerre viszi az ügyeket. 

Az ELTE Bölcsészettudományi karán folytatott magyar–esztétika szakos tanulmányaimmal egy időben kezdtem pályámat Magyarország első design magazinjánál, az Atriumnál 1995-ben. 1998 és 2004 között a kétnyelvű magazin főszerkesztője voltam. Ezzel párhuzamosan design szakkönyveket fordítottam, szerkesztettem és szaklektoráltam, továbbá nagyszabású designkiállításokat és rendezvényeket szerveztem.

Halasi

Rita

Mária

bottom of page